Return to site

Med blikk på den nye hverdagen

Tanken bak navnet «Mediaview» er å ha et blikk på den nye mediehverdagen - og tilpasse seg den.
 

Min første kontakt med mediabransjen var som videojournalist i TV 2 der jeg hadde ansvar for bakomstoff og nettsider for «Hotel Cæsar», en produksjon som kjennetegnes av høyt tempo. Senere har jeg vært innom en rekke produksjoner i bl.a NRK og TV 2, før jeg startet eget foretak og produserte film bl.a. for reiselivet i Telemark.

I dag driver jeg et fullservice produksjonsbyrå med dyktige freelancere - og er levende opptatt av å formidle gode historier, gjerne sett med humoristiske øyne.

Stadig kommer nye trender, nye måter å produsere på, samtidig som formater og plattformer endres. Man blir derfor aldri utlært i dette faget, selv etter 20 års erfaring. Derfor er det også få i denne bransjen som er fast ansatte. Man er avhengig av å samarbeide med ulike filmmiljøer og freelansere. Det er en måte å utvikle bransjen og oss selv på.

Samtidig som produksjonene blir enklere og med mindre utstyr og crew, går også kvaliteten opp. Det gjør at vi kan produsere godt innhold med små ressurser. Enten vi løser det med et større crew eller som et one-man band, er jeg sikker på at vi finner en fornuftig og ikke minst kostnads-
effektiv løsning når vi diskuterer ditt neste prosjekt!

Danny Seterdal

Produsent

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK